КМДА Київська міська державна адміністрація


4 січня 2022

Розпочато прийом документів претендентів на присудження Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України

Розпочато прийом документів претендентів на присудження Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України
 
Департамент молоді та спорту, з метою розгляду клопотань про присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2022 році, розпочинає прийом документів претендентів на присудження Премії.
 
Пропозиції щодо претендентів на присудження Премії подавати відповідно до Положення про премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва зі змінами затвердженими розпорядженням Київського міського голови від 17 січня 2020 року №13, ознайомитись з яким можна за посиланням.
     Прийом документів здійснюється з 25 січня 2022 року по 01 березня 2022 року, щоденно з 09.00 до 16.00 (крім обідньої перерви з 12.00 до 12.45, вихідних та святкових днів) за адресою: м. Київ, бульв. Тараса Шевченка, 3 (вхід через арку), тел. 044-235-32-00.
 
Перелік документів подавати обов’язково у форматі WORD, на електронну адресу [email protected] (надсилати відомості про досягнення претендента на Премію) а також, в паперовому вигляді, відповідно до п.6 Положення про Премію.
 
     Додатково інформуємо про те, що документи оформлені не належним чином прийматись до розгляду не будуть.
Премія присуджується щороку до Дня молоді за видатні досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва, здійснені у календарному році, що передує її присудженню (при цьому можуть також враховуватися досягнення претендента за попередні роки) за однією із номінацій:
 
  • наукові досягнення – робота в науковій сфері, проведення досліджень, наявність патентів, винаходів тощо;
  • творчі досягнення – здобуття звання переможця (лауреата, дипломанта) на міських, всеукраїнських, міжнародних конкурсах, олімпіадах, інших культурно-мистецьких змаганнях; значний авторський доробок у сфері мистецтва, літератури, музики, народної творчості, архітектури, популяризації традиційної культури українського народу;
  • внесок у розвиток молодіжного руху – активна робота в напрямку реалізації молодіжної політики, робота з громадськими організаціями, волонтерська діяльність, реалізація соціальних проектів, що спрямовані на популяризацію здорового способу життя та розвитку спорту, патріотичне виховання молоді, працевлаштування, розвиток інтелектуального потенціалу, екологічної свідомості молоді тощо.
Чекаємо на ваші пропозиції!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.