КМДА Київська міська державна адміністрація


10 січня 2022

Конкурс щодо надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості міста Києва на 2022 рік

Конкурс щодо надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості міста Києва на 2022 рік

 

Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує конкурс про надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2022 році.

 Наказ №Н-11 "Про проведення конкурсу щодо надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості міста Києва" (від 06.01.2022 р.)

Відповідно до порядку надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості міста Києва на конкурсних засадах затвердженого рішенням Київської міської ради від 24.10.2019 № 17/7590.

І. Перелік напрямків діяльності громадських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості

1. Спортивні заходи міського рівня – це спортивні міські змагання (чемпіонати, кубки, турніри), навчально-тренувальні збори по підготовці до Всеукраїнських змагань.

2. Спортивні заходи Всеукраїнського рівня – відрядження на Всеукраїнські змагання (Всеукраїнські змагання є такі, що внесені до єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України).

3. Спортивно масові заходи міського рівня серед всіх верств населення –  забіги, спартакіади тощо.

ІІ. Учасники конкурсного відбору

До участі у конкурсі допускаються громадські організації, які мають статус юридичної особи не менше двох років до дати оголошення конкурсного відбору, зареєстровані та діють на території міста Києва, мають позитивну динаміку розвитку виду спорту по кількості проведених спортивних заходів та участі у всеукраїнських змаганнях та готують спортсменів до складу збірних команд міста Києва та України.

Обов'язковою умовою надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва є залучення громадською організацією власних коштів для покриття ризиків, пов'язаних з проведенням спортивних заходів.

ІІІ. Для участі в Конкурсі громадські організації подають:

-        лист-звернення у довільній формі;

-        копію статуту громадської організації, завірену в установленому порядку;

-        копію рішення уповноваженого органу про внесення громадської організації до Реєстру неприбуткових установ та організацій;

-        копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

-        інформацію про діяльність громадської організації за останні два роки (кількість проведених спортивних заходів та результати участі в них підготовлених спортсменів, офіційно зареєстрованих спортивних клубів, секцій, шкіл, індивідуальних та колективних членів тощо);

-        заповнену аплікаційну форму учасника конкурсного відбору (додаток до Порядку);

-        звіт про використання коштів бюджету міста Києва за попередній рік з відповідними підтверджуючими документами (для громадських організацій, які отримали бюджетні кошти у попередньому році);

-        проект договору про надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості міста Києва за типовою формою, розробленою та затвердженою Організатором конкурсного відбору.

-        форми, що затверджені наказом Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

*Всі документи засвідчуються на кожній сторінці підписом керівника, скріпленим печаткою громадської організації (за наявності)

 ІV. Учасники конкурсного відбору подають конкурсні пропозиції в електроному вигляді на електронну пошту Департаменту молоді та спорту [email protected] та в друкованому вигляді за адресою 01001, Київ, вулиця Хрещатик, 12 (4 поверх):

каб. № 1 - спортивно масові заходи серед всіх верств населення;

каб. № 3 - спортивні заходи міського та Всеукраїнського рівня.

 

Документи подаються з 10.01.2022 по 30.01.2022 рік.

 

Необхідні форми затверджені наказом Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації):

Аплікаційна форма учасника конкурсного відбору

ДОГОВІР про надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості міста Києва

КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН спортивних змагань, масових заходів та навчально-тренувальних зборів

РОЗРАХУНОК ВИТРАТ (спортивні заходи)

РОЗРАХУНОК ВИТРАТ (спортивно-масові заходи)

 

 

 

Грошова добова норма витрат на забезпечення харчування учасників заходів

 

Необхідна звітність:

ЗВІТ громадської організації фізкультурно-спортивної спрямованості про проведення міських спортивних змагань

ЗВІТ громадської організації фізкультурно-спортивної спрямованості про проведення навчально-тренувального збору

ЗВІТ громадської організації фізкультурно-спортивної спрямованості про участь збірної команди м.Києва у Всеукраїнських змаганнях (міжнародних змаганнях, що проводяться на території України)

ЗВІТ громадських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості про проведення міських спортивно-масових заходів

 

ФІНАНСОВИЙ ЗВІТ Про використання бюджетних коштів

 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.