Головна  →  Новини  →  17 серпня 2022

«Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» з 17 серпня по 17 вересня 2022 року!

 
Під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, у 2022 році Україна традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу.
 
Також оголошено конкурс серед закладів загальної освіти на найактивніших учасників Всесвітнього дня прибирання.
 
Цього року «World Cleanup Day» для учнівської та студентської молоді проводиться в проміжку часу з 17 серпня по 17 вересня 2022 року спільно з мільйонами людей у 191 країнах світу, які вийдуть заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.
 
Правила прості! Взяти участь та реалізувати активності. Підбити підсумки та результати, заповнивши онлайн анкету  до 25 вересня 2022 року включно.
 
Переможців та найактивніших учасників визначать вже 1 жовтня 2021 року на сайті та в соціальних мережах «School Recycling World».
 
Особливістю цьогорічного прибирання є суворе дотримання безпеки та карантинних норм.
 
Під час прибирань робіть фото або скріни до та після, публікуйте в соціальних мережах (з хештегами: #побачивприбери #worldcleanupday #schoolrecyclingworld #letsdoitukraine) такі форми участі:
· Для всіх закладів освіти, навіть які навчаються дистанційно - Цифрове прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті
· Колективні прибирання на території навчальних закладів, де буде розпочато офлайн навчання. За такої форми кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – перевірена ДСНС на безпечність, у випадку сигналу тривоги всі мають спускатись в укриття.
· Формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай» сортування в закладах освіти та відправка на переробку.
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45