КМДА Київська міська державна адміністрація


10 вересня 2022

До Дня фізичної культури та спорту були відзначені діячі спортивної громадськості

До Дня фізичної культури та спорту були відзначені діячі спортивної громадськості
 
 
Напередодні Дня фізичної культури і спорту у Колонній залі КМДА Київський міський голова - Віталій Кличко нагородив представників спортивної спільноти міста Києва. За вагомий внесок у розвиток і пропаганду фізичної культури і спорту, високий професіоналізм, відданість справі, активну громадянську позицію, популяризацію здорового способу життя було нагороджено Почесною грамотою та Подякою Київського міського голови. Кращі спортсмени, тренери, фахівці з фізичної культури та спорту були відзначені Подякою Департаменту молоді та спорту.
 
Багато спортсменів зі зброєю в руках пішли захищати нашу державу, дехто став волонтером і допомагає Збройним Силам України. Інші - продовжують свої тренування та їдуть на змагання, приносячи нові перемоги для нашої країни!
 
«Нам є ким пишатися! Кожен з вас своєю відданістю справі, активною громадською позицією та високим професіоналізмом – наближає нашу спільну перемогу. Дякую нашим захисникам та захисницям, завдяки яким ми маємо змогу сьогодні продовжувати свою діяльність у вільній Україні!» - Юлия Хан 
 
Вітаємо з прийдешнім професійним святом – Днем фізичної культури і спорту!
 

Фото з нагородження!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.