КМДА Київська міська державна адміністрація


14 жовтня 2022

З Днем захисників і захисниць України!

Боролись! Боремось! Поборемо!
 
14 жовтня наша країна відзначає День захисників і захисниць, згадуючи всіх, хто в різні періоди нашої історії боровся, обороняв та продовжує боронити наш суверенітет і територіальну цілісність.
 
Також, цьогоріч, саме у цей день в Україні відзначають 80 років із часу створення Української повстанської армії – яка відіграла вагому роль у формуванні та утвердженні української національної ідеї.
 
Сучасні Збройні Сили України хоробрі та незламні, а повернення до повстанських традицій невипадкове. Адже ми продовжуємо ту саму боротьбу, яку вела УПА, – боротьбу за свободу проти того ж ворога – російського імперіалізму.
 
Сьогодні наші Герої борються не лише за майбутнє, але й за минуле – за правдиву історію та пам’ять про борців за незалежність і жертв злочинів, вчинених комуністичним та рашистським режимом. Прагнучи здобути свободу та незалежність, утверджуючи нашу національну гідність!
 
Вітаємо наших захисників та захисниць! Вашою хоробрістю та нескореністю захоплюється весь світ! Кожен з вас став прикладом для юних поколінь, які завжди будуть пам’ятати, якою ціною дається свобода!
 
Дякуємо вам, наші Герої! Дякуємо, за кожен новий день у найкращій країні – Україні!
 
Слава Україні!
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.