Головна  →  Новини  →  1 травня 2023

У Києві відбудеться спортивно-масовий захід «Ідея Нації»

 
Асоціацією родин захисників «Азовсталі» за підтримки Департаменту молоді та спорту буде проведено благодійний спортивно-масовий захід «Ідея Нації» на підтримку захисників «Азовсталі», які перебувають у полоні.
 
Як зазначають в Асоціації родин захисників «Азовсталі», п'ятого травня бригада «Азов» відзначатиме 9-ту річницю від дня створення підрозділу, і цьогорічна програма відзначення буде організована на знак пошани полеглих з 2014 року бійців «Азову», а також захисників «Азовсталі», які майже рік перебувають у полоні ворога.
 
Захід пройде 5 травня на території «Urban Park» (ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1) з 16:00 по 20:00.
 
У рамках заходу відбудеться:
- благодійний забіг «Біжу за «Азов» (1 км для дорослих та дітей і 5 км для підготовлених бігунів, обов’язкова попередня реєстрація);
- змагання з настільного тенісу;
- показові виступи Федерації стронгмену України;
- гра в шашки з віце-чемпіонкою України Тетяною Портянко;
- аматорські ігри зі стрітболу та футболу;
- змагання серед роллерів та інше.
 
Як додала директорка Департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан , кожен бажаючий зможе долучитися одразу до декількох змагань. «Також на заході будуть доступні локації з різними майстер-класами для дітей та дорослих: плетіння маскувальних сіток, вироблення ляльки-мотанки, майстер-класи з танцю. Окрім цього, буде проводитися лекція з надання першої домедичної допомоги», - зазначила Юлія Хан.  
 
Партнери заходу: Київський молодіжний центр, Федерація стронгмену України , команда «All Stars Dance Centre», Dance studio Luna, Kyiv united table tennis club, David table tennis club, Марафонський клуб «Тарас Бульба»
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45