КМДА Київська міська державна адміністрація


20 листопада 2021

21 листопада - День Гідності та Свободи

21 листопада - День Гідності та Свободи
Напередодні Дня Гідності та Свободи, який країна відзначає 21 листопада, на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, Департаментом молоді та спорту спільно зі студентами Університету економіки та права «КРОК» було проведено інформативний захід, під час якого за підтримки Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – музею Революції Гідності - відбулася екскурсія Алеєю Небесної Сотні.
 
Учасники заходу детальніше ознайомилися з історією двох революцій, а також вшанували пам’ять загиблих покладанням квітів та запалюванням лампадок.
 
Ввідавши належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
 
День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, для кожного справжнього патріота, адже саме в цей день найбільше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.
 
Низький уклін всім захисникам української державності, які назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.