Головна  →  Новини  →  14 грудня 2021

Прокачай свою українську!

Департамент молоді та спорту презентує проєкт «Прокачай українську мову»!

Проєкт, після якого ви точно відчуєте різницю!

Навіщо нам мова, українська мова. Вражати? Спілкуватися? Проникати в глибини історії і вдивлятися в майбутнє? Українська мова неймовірна, милозвучна, багата, жорстка і виразна. Наші герої, молоді українські інтелектуали, шукають для неї власні оригінальні епітети, розповідають про свій досвід переходу на українську або ж реалізовані ідеї на благо рідної мови.

Автори проєкту - сценарист Мар’яна Ангелова та режисер Ангел Ангелов пропонують розкрити різні аспекти використання мови – мова пісні, театру, моди, міста, танцю, їжі, мова війни і навіть мова українського репу. Які вони – дізнайтеся, долучившись до спільноти ЖИВЕ МІСТО КИЇВ. На каналі

«10 роликів, 10 героїв, 10 вражаючих історій про одну героїню – УКРАЇНСЬКУ МОВУ! – розповідає Мар’яна Ангелова. -  Нашими героями стали – кулінар Євген Клопотенко, засновниця Дня вишиванки Леся Воронюк, хореограф Анатолій Сачівко, репер В’ячеслав Дрофа (Otoy), співачка Христина Варламова (Люсі), композитор-бандурист Георгій Матвіїв і сподіваємося, що цей список доповнять ще десятки молодих і дуже цікавих українців. Мене вони вразили глибиною думок і чистотою почуттів.»

Щиро запрошуємо на презентацію! Вона відбудеться 15 грудня о 15.00 онлайн в форматі ZOOM – конференції. Долучитися до дискусії можна за покликанням.

Ідентифікатор конференції: 240 887 1438

Код доступу: 1111

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45