Головна  →  Новини  →  22 червня 2022

Премія імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики

У Держкомтелерадіо України до 10 серпня 2022 року триває прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики. 

Премія присуджується щороку авторам нових оригінальних  публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття Премії. Можуть бути висунуті роботи як окремих авторів, так і творчих колективів у складі не більше п'яти осіб. 

На здобуття Премії до 10 серпня 2022 року подаються: 

  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора; 
  • примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD); 
  • копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу -  копії паспортів кожного члена колективу). 

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2,  Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою «на здобуття Премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу  в галузі журналістики»). 

Клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (у форматі word), а також електронну версію твору прохання надсилати Держкомтелерадіо на електронну адресу: [email protected] 

З Положенням про Премію можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45